Більше 80 громад отримали нові поліцейські автомобілі

У вівторок 14 вересня поліцейським офіцерам громади та головам громад з різних куточків України було передано 86 автомомбілів.

Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України.

«Поліцейські, які працюють на місцях, можуть повернути простому громадянину в селі, селищі, місті відчуття безпеки. Проект «Поліцейський громади» має жити. Дякую міжнародним партнерам за передачу авто та представникам місцевих громад, які дбають про своїх жителів», — зазначив Денис Монастирський, міністр внутрішніх справ. 

Денис Монастирський повідомив, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» є одним з найбільш успішних, а довіра громадян до ПОГів є найбільшою серед усіх представників поліцейської професії.

Голова Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що нині службу несе 632 офіцери громади.

«Наразі ми обслуговуємо шість мільйонів громадян, які проживають у більш ніж чотирьох тисячах населених пунктах, а всього в Україні їх майже 30 тисяч.  Основна наша мета – це  вчасне реагування на виклики та повідомлення, а це можливо коли у поліцейського є автомобіль. Усі машини добре обладнані, від аптечки до бензопили, адже ніхто не знає, яку допомогу потрібно буде надати», — сказав Ігор Клименко.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.