На Хмельниччині рибалка грубо порушив правила рибальства

На Дністровському водосховищі викрито порушника, який завдав збитків на понад 980 тис. грн. Заборонене знаряддя лову, човен та незаконно добуті водні біоресурси вилучено працівниками поліції до рішення суду.

Про це у Фейсбук повідомив Чернівецький рибоохоронний патруль.

«Днями 1 грудня 2021 року на Дністровському водосховищі в адміністративних межах с. Колодіївка Кам’янець–Подільського р-ну Хмельницької області при здійсненні рибоохоронних заходів державними інспекторами Чернівецького рибоохоронного патруля спільно з працівниками водної поліції зафіксовано громадянина, який на зимувальній ямі здійснював незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову з гумового човна», — йдеться у повідомленні.

Трьома сітками правопорушник встиг добути 50 кг риби, а саме: окунь —  227 екз., плітка — 150 екз., судак — 6 екз., білизна — 4 екз. На місце вчиненого правопорушення викликано працівників поліції Кам'янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області.

На правопорушника складено адмінпротокол за ч.4 ст.85 КУпАП. Заборонене знаряддя лову, човен та незаконно добуті водні біоресурси вилучено працівниками поліції до рішення суду. Розглядається питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 249 Кримінального кодексу України.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.