В селі Феськівка запрацює сучасний освітній простір

Село Феськівка, що на Чернігівщині,  матиме сучасний обладнаний освітній простір, де буде діяти гурток «Hello world».

Його зможуть відвідувати не лише учні місцевої школи, також і сусідніх, проводитимуть онлайн-зустрічі, поглиблюватимуться знання з інформатики та програмування. Будуть проводитись неформальні заходи та майстер-класи.

Про це пише ЧеЛайн.

Феськівська гімназія, що на Чернігівщині, отримала можливість взяти участь у Швейцарсько-українському проєкті DECIDE.

В межах ініціативи «Громадський бюджет на дитячі мрії», креативні учні проявили власні організаторські та творчі здібності і розробили проєкт — Освітній простір «Smart Classroom».

«Проєкт «Smart Classroom» передбачає створення сучасної інноваційної кімнати з інтерактивними гаджетами для вдосконалення освітнього процесу, збільшення мотивації в учнів до навчання іноземної мови та освоєння новітніх технологій. «Smart Classroom» поєднує зону відпочинку та навчання. Клас ділитиметься на 2 частини: lounge зона та освітній простір для навчання», — ідеться у повідомленні.

Повідомляється, сучасний освітній простір дасть можливість осучаснити підходи до викладання предметів, використовуючи інтерактивні платформи, ігри, віртуальні екскурсії, після чого є можливість відпочити у приємній, теплій атмосфері з друзями у зоні відпочинку, а також ми можемо проводити неформальні заходи, тренінги , залучаючи друзів, батьків та тренерів

 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.