На Дніпропетровщині добудовують новий дитячий садок

Дитсадок у Старих Кодаках на Дніпропетровщині звели на місці пустиря. Стильну двоповерхівку утеплили та оздобили яскравими елементами.

Про це розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Для малечі регіону зводимо «з нуля» модернові дитсадки. Теплі, затишні, енергоефективні. Такий заклад матимуть і маленькі мешканці Старих Кодаків. Там роботи на завершальному етапі», — зазначив Валентин Резніченко.

На дошкільний заклад давно чекали місцеві жителі. Щоб відвезти дитину в садок який в сусідньому селі, треба вставати дуже рано.

«Всередині на дітлахів також чекає різнобарв’я. У кожній групі  — «власний» колір. Він «зустрічатиме» на входах та в ігрових», — розповів представник підрядника Євген Клоченко.

Будівельники вже завершили роботи на 2-му поверсі. Там — кабінети психолога і методиста. Середня та старша групи. В кожній — спальні в єдиному стилі та ігрові.

«Маємо чудову актову залу. Там багато простору, гарна акустика. Можна проводити заняття з музики та фізкультури, навіть концерти», — підкреслила директорка старокодацького дитсадка «Перлинка» Світлана Коваленко. 

На 1-му поверсі підрядники завершують малярні роботи. Монтують датчики охорони та пожежної сигналізації. Встановлюють поручні. Там облаштовують ясельну і молодшу групи, кабінет лікаря, простору кухню з харчоблоком.

 На часі — роботи на території. Робітники облаштовують спортивний та ігрові майданчики. Встановлюють альтанки й гойдалки.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.