На Донеччині ветеран ООС навчає дітей бойовому мистецтву

У селі Дробишеве, що на Донеччині, ветеран ООС Олексій Слєпцов розвиває козацьке бойове мистецтво серед дітей. Чоловік сам привозить вихованців з інших населених пунктів на тренування.

Про це ідеться в сюжеті Схід Можливостей.

«Набрав молодших дітей до козацько-лицарського гурту у нас у Дробишевому. А зараз ще планую набрати козаків у старшу групу, це 10−11 класи. Наша задача — створити курінь», каже Олексій.

Власний будинок Олексій перетворив на майданчик для тренувань. Ремонт у будинку ветеран робить за допомогою ветеранської патріотичної спільноти.

«Набрав дітей, ми спробували. Дітям подобається, зараз почали їздити на змагання, усілякі заходи, робимо показові виступи. Головне — щоб діти були зацікавлені. І щоб вони стали чемпіонами. Це в мене така мрія»,  — зазначив Олексій Слєпцов.

Раніше Zemliak.com розповідав про екоферму в селі Іванопілля. Її засновником став теж ветеран ООС Сергій Свириденко. Нині на фермі чоловік виготовляє близько 150 видів крафтової продукції. В асортименті — різні види сирів, йогурти, м’ясна продукція, вареники. Є навіть такі екзотичні продукти, як тушкованка з конини.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.