На Львівщині в громаді запрацював Дія центр

У Новояворівській громаді, що на Львівщині, жителі зможуть отримати 245 адміністративних послуг в новому ЦНАПі та 8 філіях у селах громади — Бердихові, Добростані, Кам‘яноброді, Мижиловичах, Прилбичах, Старичах, Терновиці та Шклі. Більше 52 тисяч жителів громади забезпечені доступом до широкого спектру послуг: адміністративних, соціальних, земельних та інших.

Про це повідомляє видання Варіанти.

«Саме тут з'явилась можливість отримати швидкий та якісний сервіс, адже та кількість адміністративних послуг, яку тут пропонують, лише показує, що держава намагається бути щораз ближчою та відкритішою для кожного громадянина зокрема», — зазначає Людмила Сергіївна, заступник міністра Міністерство цифрової трансформації України.

Приміщення Дія центру обладнане дитячим куточком. У ЦНАПі працюватимуть  6 адміністраторів і 2 державні реєстратори. У Центрі надаватимуть 245 видів адміністративних послуг.

Проект реалізовано за кошти державного та місцевого бюджетів, зокрема з державного бюджету — 2,5 млн грн.

Розпочинає свою роботу Дія Центр у новому форматі за принципом відкритого простору за адресою: вул.Шевченка,1, м. Новояворівськ (приміщення Палацу культури «Кристал»). Центр доступний для людей з інвалідністю.

Читайте також: 

Громади отримають у 2022 році рекордну держпідтримку

На Херсонщині у громаді запрацював власний ЦНАП

У селі Доросині з'явиться власний ЦНАП

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.