В селі Шульгівка з'явилась поліцейська станція

В селі Шульгівка Петриківської громади, що на Дніпропетровщині, запрацювала ще одна поліцейська станція, яка обслуговуватиме мешканців двох старостинських округів.

Про це повідомляє Петриківська громада.

За кошти селищного бюджету громада підготувала і облаштувала меблями та необхідною оргтехнікою приміщення для поліцейської станції. 

«Створення ще одного безпекового офісу полегшить жителям доступ до поліцейського сервісу та сприятиме покращенню правової ситуації на території усіх старостинських округів», — зауважила Наталія Коваленко, голова Петриківської селищної громади.

Поліцейськими офіцерами систематично здійснюються патрулювання території та виїзди на виклики і звернення. А тепер це буде вдвічі легше здійснювати, адже наші шерифи отримають ще дві автівки Renault Duster  — одну вже отримали від Міністерства внутрішніх справ, а закупівля другої буде здійснена за кошти селищного бюджету.

Раніше Zemliak.com повідомляв, що за ініціативи Петриківської селищного голови Наталії Коваленко придбані 23 велосипеди, щоб повністю оновити велопарк КУ «Територіальний центр надання соціальних послуг» Петриківської селищної ради. 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.