Ощадбанк надає кредити аграріям без застав

Максимальна сума кредитування с/г підприємств становить 3 млн грн з можливістю збільшення до 5 млн, якщо Ощад є єдиним обслуговуючим банком позичальника.

Обсяг виручки позичальника має складати до 200 млн грн на рік, строк діяльності  — більше 5 років. Термін кредитування становить до 2 років.

Повідомляє про це прес-центр Ощадбанку.

«Враховуючи запити наших агроклієнтів, ми доповнили продуктову лінійку бланковим кредитом. Фокус робимо на підприємствах, які займаються рослинництвом. Таких клієнтів у нас переважна більшість»,  — зазначила Наталя Буткова-Вітвіцька, директор департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку.

Отримати фінансування без забезпечення можна на поповнення обігових коштів. 

З початку 2021 року кредитний портфель мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСБ) Ощадбанку зріс більш ніж на 2,3 млрд грн та становить більше 8 млрд грн. Клієнтам сегмента ММСБ видано більше 2000  нових кредитів на загальну суму близько 4 млрд грн (у тому числі 1 400 кредитів на підтримку інвестиційних проектів мікро- та малого бізнесу на загальну суму 3 млрд грн), що на 69% більше ніж за аналогічний період 2020 року.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.