Громади можуть отримати безкоштовні корми для свійських тварин

Продовольча та сільськогосподарська організація ФАО (ООН) розпочинає гуманітарну програму підтримки у вигляді кормів для домогосподарств і невеликих сільськогосподарських виробників, які займаються тваринництвом.

Взяти участь можуть громади Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської, Чернівецької, Полтавської та Вінницької області, які приймають ВПО в домогосподарствах та сімей, які підтримують ВПО.

Про це повідомила Наталія Ключник, Виконавчий директор у Асоціація сільських, селищних рад та об'єднаних громад України.

«Для отримання допомоги необхідно сформувати перелік  отримувачів та надіслати регіональному  координатору.  Щоб отримати шаблон напишіть у особисті повідомлення», — повідомила Наталія Ключник.

Повідомляється, якщо в господарстві маються тварини: кури,свині, корови та є потреба в кормах, їх можна отримати, в якості гуманітарної підтримки в розмірі:

  • 95 кг кормів для кур
  • 200 кг кормів для свиней
  • 150 кг кормів для ВРХ.

Підтримка сільськогосподарського виробництва проводиться для покращення наявності продуктів харчування та доступу до продовольства, який реалізується Асоціацією сільських, селищних та об'єднаних громад України .

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.