USAID профінансує створення кооперативу з вирощування свиней

Програма USAID АГРО надасть співфінансування для 2 проєктів українських мікро-, малих, середніх та великих сільськогосподарських підприємств, операторів свиноферм, які планують запровадити контрактну та/або кооперативну модель вирощування свиней.

Конкурс для організацій, які планують впровадження або розвиток контрактної та/або кооперативної моделі вирощування свиней, повідомляє пресслужба USAID.

«Реалізація проєктів сприятиме покращенню продуктивності роботи фермерських господарств, збільшенню обсягів виробництва та продажу свинини, створенню нових робочих місць, зокрема для жінок, внутрішньо переміщених осіб та представників вразливих груп населення», — зазначили в USAID

Повний опис технічного завдання дивіться за посиланням: https://shorturl.at/huxz2

Подати заявки треба:

  • до 29 квітня 2024 року — зареєструватися для участі у передзаявочному онлайн-семінарі (електронна адреса:  agro.subawards@chemonics.com), заповнивши форму: https://shorturl.at/anqvN
  • 30 квітня 2024 року з 10:30 до 12:30 Програма USAID АГРО  проведе передзаявочний онлайн-семінар
  • не пізніше 18:00 10 травня  – подання запитань щодо участі у цьому конкурсі на ел. cкриньку akureza@chemonics.com
  • не пізніше 18:00 20 травня 2024 року – кінцевий термін подання заявок для розгляду в першому раунді (технічна пропозиція, бюджет і супровідні документи) на ел. скриньку agro.subawards@chemonics.com.

Зазначається, заявники мають бути готові внести не менше ніж 20% від запропонованого загального бюджету проекту для цієї субгрантової діяльністі. 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.