ВПО в трьох областях можуть отримати 1500 доларів США на розвиток господарства

Мешканці та ВПО, які проживають у Полтавській, Сумській та Чернігівській областях, можуть подати заявку на отримання грантів до 1 500 доларів США на розвиток своїх господарств.

Фінансування проводить Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps.

Про це повідомляється на головному сайті ГО Mercy Corps.

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps розпочинає Програму підтримки економічної стійкості України, яка допоможе дрібним фермерам відновити, розширити або започаткувати нову присадибну чи фермерську діяльність. 

«Отримати відповідну фінансову допомогу можуть дрібні фермери та домогосподарства, які мають статус внутрішньо переміщених осіб, а також місцеві дрібні фермери, чия діяльність значно постраждала внаслідок війни, в Полтавській, Сумській та Чернігівській областях на основі конкурсного відбору», — повідомили організатори.

До категорії дрібного фермерства входять особисті селянські господарства, самозайняті особи, фізичні особи-підприємці, що працюють на відносно невеликих земельних ділянках (до 2 га) та мають відносно невеликий обсяг товарообігу

Зазначається, що подання заявки на участь у цій програмі є можливим лише після обов’язкової реєстрації на головній сторінці.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.