На Полтавщині російська бомба зруйнувала ферму

Фермер Костянтин Пархоменко з Терешківської громади, що на Полтавщині, шукає гроші для відбудови свого господарства, яке зруйноване через ракетний удар російської армії. Від влучення боєприпасу загинув сторож, близько 30 овець та кіз, зруйновані дві будівлі, а ще — згоріла техніка.

Про це повідомляє Суспільне.

«Почув, що вдарила бомба. Жінка подумала, що у нас. Я не повірив. Передзвонили сусіди, кажуть, що вдарила бомба. Ось так я дізнався. Передзвонив хлопцям, які тут були. В одного руки трусяться, він не зміг з першого разу підняти телефон. За п’ятим чи за шостим разом я з ним здзвонився і він мені сказав, що Женю вбило, сарай горить»,  — говорить фермер Костянтин Пархоменко.

Фермер мав чотирьох коней, 20 телиць, 200 овець. Спочатку він хотів продати вцілілих тварин та завершити свою господарську діяльність, але після розмови із колегами вирішив продовжити працювати.

«Наразі для відновлення господарської будівлі постраждалому необхідні 300 дерев’яних шпал, 300 листів шиферу та 100 шестиметрових балок», — повідомляє фермер. 

Ферму чоловік заснував близько семи років тому. Починав, каже, з 20 овець. Нині, також вирощує корів, коней та кіз. До ракетного удару їх було близько 200. 35 кіз та овець загинули.

А також чоловік збирає кошти на новий трактор. Небайдужі можуть долучитись та допомогти йому за реквізитами: 4149609006352373 (Пархоменко К. М.)

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.