У селі Анисів росіяни двічі бомбили ферму

У селі Анисів, що на Чернігівщині, російські окупанти авіабомбами знищували корівники та склади з врожаєм. Ферму Юрія Стельмаха двічі бомбардували російські літаки — 20 і 21 березня. Внаслідок авіаударів загинули сотні голів скота, декілька людей отримали травми та одна загинула.

Про це стало відомо від Суспільного.

«Знищені два свинарники, контора, гараж для автомобілів, телятник, 2 скотарники, молочний пункт, лабораторія, приміщення зоотехніка і тракторний стан», — ідеться у повідомленні.

 Фермер каже, живцем згоріли та померли від осколкових поранень майже 8 десятків малих телят, 60 новонароджених і понад 4 десятки корів — це близько половини поголів’я. Зазначив, 2 російські авіабомби впали в 10 м від будівлі.

Ще 2 російські авіабомби лягли біля свинарника та приміщення, де приймають молоко. Саме там у цей час перебували люди.

«Біля приміщення стояли декілька людей, які прийшли за молоком та зарядити телефони. Від уламкових поранень одна людина загинула, один чоловік отримав травми ніг, ще одній жінці ампутували ступню».  — додав Юрій Стельмах.

Напередодні цього авіанальоту, розповів Юрій Стельмах, росіяни вдарили з літаків по околицях ферми та будівлях тракторного стану.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.