Шоумен Владзьо почав виготовляти мед з власної пасіки

Телеведучий та актор Володимир Ковцун більш відомий широкому загалу під псевдонімом Владзьо з програми «Вар’яти», на Тернопільщині тримає пасіку та виготовляє власний мед. Пасіка у Владзьо не велика, але цього достатньо, щоб випускати мед під брендом «Мед від Владзьо», пише Zemliak.com. 

Актор Володимир Ковцун народився у селі Гнилички, Підволочиського району, Тернопільської області. Як він сам жартує. донедавна його села не було на карті України, але через супутник, який пролітав над ними і сфотографував їх, — село з’явилося!

«Пасіка — це не просто тримати бджоли і мати мед. Це якась філософія праці і відпочинку, яка в сукупності дає спокій і піклування про малесеньких працьовитих комашок. Ні на секунду не шкодую, що почав займатися бджолами… Чи то вони почали займатися мною… Одним словом — живемо ми душа в душу: то вони мене покусають, то я в них мед заберу», — написав у себе на сторінці у Фейсбук.

Також Владзьо зазначає, що в нього вже багато років тому зник зі столу цукор! Тепер по центру стоїть мед. Тому в нього кожен день починається не з кави, не з сигарети, а з солодкого меду.

Окрім особистого хобі, Владзьо також допомагає нашим військовим. Загалом це тушкованка та ішні м'ясні продукти.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.