Учасники Сімейних молочних ферм отримали від єРобота майже мільйон гривень

Сімейні молочні ферми отримали від програми єРобота 953 000 грн. Найчастіше фермери потребують кошти на придбання обладнання для сироварні та обладнання для облаштування корівників. 

Про це ідеться у пресрелізі проекту.

«Станом на середину жовтня фінансування було отримано лише по чотирьох заявках в загальному розмірі 953 000 грн. Так, з початку дії програми єРобота сімейними молочними фермами вже подано 14 заявок»,  — ідеться у повідомленні.

Учасники проекту «Сімейні молочні ферми» активно беруть участь в державній програмі ЄРОБОТА за напрямом «Власна справа». 

Таким чином, вони прагнуть покращити ефективність свого бізнесу. Адже перероблення та мінімізація ручної праці створює додану вартість та дозволяє отримувати вищі прибутки.

Варто відзначити досить тривалий термін зарахування коштів по грантах, які були схвалені.

Крім підвищення ефективності своєї діяльності, участь сімейних молочних ферм у цій програмі має ще важливий соціальний підтекст. Адже всі переможці після отримання гранту зобов’язані взяти на роботу 1 чи 2 людини. Загалом вже четверо учасників проєкту «Сімейні молочні ферми» забезпечать робочі місця для 8 осіб.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.