Новий завод кормів на Львівщині забезпечить роботою близько сотні людей

Наприкінці червня у Буську на Львівщині запрацював новий завод кормів «FEEDNOVA» («Фіднова»), який на момент відкриття  уже забезпечив робочими місцями близько сотні найманих працівників та полегшує ситуацію з безробіттям у регіоні.

Про це повідомили в Львівській ОДА.

На заводі вироблятимуть високопротеїнові кормові добавки, зокрема, м'ясо-кісткове, кісткове і пір'яне борошно, а також тваринні жири, які використовують для виготовлення кормів для свійських і хатніх тварин.

Окрім того, підприємство надаватиме послуги зі збирання та транспортування решток сільськогосподарських тварин із птахофабрик, м'ясокомбінатів та забійних цехів для подальшої переробки. Запланована цілодобова система логістики, яка прийматиме дзвінки на забір сировини.

«Фіднова» є інвестиційним проєктом групи компаній «Ефективні інвестиції» в партнерстві з нідерландською компанією «Mada Participations B.V.» та компанією UMG Investments. Будівництво такого заводу обійшлося в 20 млн доларів США.

«Вигідне географічне розташування, зміни в законодавстві, а також потужний трудовий потенціал дозволяють відкривати Львівщину як регіон зі сприятливим інвестиційним кліматом», —  зазначив очільник Львівської області Максим Козицький.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.