В селі Іллінці чоловік в теплиці вирощує королівських креветок

У власній опалювальній теплиці Богдан Кудина з села Іллінці Вінницької області, півтора роки вирощує не овочі, які більшість, а креветки.

За пів року виростає велика креветка, яка вже готова до здачі, в середньому одна — 30 грам Їх ціна — 2,5-3 тисячі гривень за кілограм, передає Вінниця.Info.

Історія його справи почалась з перегляду відео в TikTok. Побачив, як люди вирощують промислову креветку і теж вирішив спробувати. Так в нього на городі з’явилась найбільша в Україні теплиця для вирощування промислової креветки, яка функціонує і взимку.

«Дуже багато приїжджає людей на екскурсію, вони безкоштовні. Можна також особисто половити креветок», — розповідає Богдан Кудина.

Чоловік каже, що одна креветка може вирости навіть до пів кілограма. А для того, щоб вони гарно росли і добре себе почували, температура води має бути не менше 25 °C.

Також зі слів Богдана, одна креветка може вирости навіть до пів кілограма. А для того, щоб вони гарно росли і добре себе почували, температура води має бути не менше 25 °C.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.