Фермери тепер можуть продавати зерно у чат-боті

Для фермерів запрацював новий проєкт в Україні — Telegram чат-бот AgroMarketUUB. Чат дозволить швидше здійснювати продаж чи купівлю зерна.

Про це повідомляє Kurkul.com.

Реалізація через месенджер Telegram з високим рівнем автоматизації, на думку представників «Української універсальної біржі» (УУБ), цілком відповідає очікуванням сучасного фермера. 

«Ми проаналізували ринок і нам здається, що у нас вийшло надати учасникам потрібний продукт. Тепер за пару кліків фермер робить те, на що раніше потрібно було дні чи навіть тижні: знайти необхідний товар, проаналізувати ціну, укласти угоди. Зараз ми це все консолідували й зібрали в одному ресурсі. Просто  заходиш зі смартфона в месенджер і отримуєш інформацію за 5 хв», — пояснив Сергій Гладкий, директор УУБ.

Бот був створений за власний кошт УУБ і зараз працює безкоштовно для учасників.

Після входу в чат, відкривається набір можливостей: 

  • переглянути аналітику та ціни
  • подати заявку
  • вивчити пропозиції
  • доступ до купи корисних посилань. 

«Аби продати зерно потрібно заповнити відповідну заявку: вказати культуру, ціну, об'єм та де знаходиться товар. Як тільки ваша заявка буде схвалена адміністратором — ви отримаєте зустрічні пропозиції на купівлю прямо в Telegram», — повідомив Сергій Гладкий.

На сьогодні через AgroMarketUUB можна продати та купити кукурудзу, пшеницю різних класів, ріпак, соняшник та сою. Якщо ж внутрішній ринок буде готовий і наповнений, то компанія розширюватиме асортимент. Щодо обʼємів продажу — нижньої межі як такої немає, але потрібно розуміти, що за двома мішками навряд чи приїдуть здалеку.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.