KSG Agro почав промислове виробництво мармурової свинини

Агрохолдинг KSG Agro почав виробництво мармурової свинини, що відрізняється підвищеними смаковими та якісними характеристиками. KSG Agro став першим в Україні промисловим виробником цієї продукції у свинарському сегменті.

Про це повідомила прес служба компанії.

За словами Василя Старобора, керівника свинарського напряму KSG Agro, до кінця року обсяг виробництва мармурової свинини становитиме 25 т на місяць з наступним виходом у міру оновлення поголів'я на більш масштабні промислові обсяги у 2023 році.

«Український споживач поки що не звик розрізняти м'ясо за його видами, тому коли він іде до магазину, ставить завдання просто придбати, наприклад, свинину. Водночас іноземні споживачі чітко розрізняють продукцію яких виробників та характеристик вони купують, — розповідає  Ігор Ушаков, директор ТОВ «Стронг-Трейд».

На першому етапі KSG Agro планує постачати мармурову свинину до люксових магазинів рітейлових мереж, де представлена, у тому числі й продукція преміум-класу. Для зручності споживачів з метою ідентифікації вона буде особливим чином маркована.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.