Аграріям пропонують придбати добрива в кредит на вигідних умовах

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) розпочав співпрацю з компанією «Тімак Агро Україна». Вже зараз агровиробники можуть придбати всю необхідну продукцію «Тімак Агро Україна» за пільговою ставкою від 0,01% річних із адаптованим до сезонності графіком погашення, без сплати комісії за надання кредиту.

Про це повідомляє пресслужба ПУМБ.

Весь процес фінансування — простий та прозорий та не вимагає проведення оцінки і нотаріального оформлення заставного майна.

«До переліку входить така відома продукція, як комплексні гранульовані добрива серії Eurofertil, Duofertil, Eurocereal, Timacstart, азотно-сірчані добрива лінійки Sulfammo, мікрогранульовані стартові добрива Physiostart та Greenstart, рідкі стартові добрива Brio, водорозчинні добрива лінійки KSC, біостимулятори бренду Fertiactyl, Seactiv, Astelis та Maxifruit і інші», — повіомили в банку. 

Асортимент «Тімак Агро Україна» налічує більше 50 продуктів мінерального живлення та біостимуляції різних видів, тож стане у нагоді як при вирощуванні польових культур, так і для галузей плодово-ягідництва та овочівництва.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.