На Миколаївщині виявлено самовільне зайняття землі лісового фонду

Після проведення перевірки дотримання вимог земельного законодавства, держінспекцією з контролю земель у Миколаївській обл., виявлено самовільне зайняття земельної ділянки (шляхом вирощування соняшника) у складі земель лісогосподарського призначення, що перебувають в державній власності. 

Повідомляє про це Держгеокадастр.

ЇЇ площа становить 8,2569 га.

«Аналогічні факти самовільного зайняття земельних ділянок лісогосподарського призначення державної власності площами 1,0095 га та 0,80 га виявлені на території Інгульської ТГ Баштанського району Миколаївської області», — повідомляють в Держгеокадастрі.

Вказані ділянки входять до складу масиву земель лісогосподарського призначення державної власності (площа — 63,7 га), що передані виробничому об’єднанню для ведення лісового господарства відповідно до державного акта на право постійного користування землею.

На момент перевірки ділянки оброблені сільськогосподарською технікою та засаджені овочевими культурами (солодким перцем та баклажанами).

Матеріали перевірки направлені до Національної поліції України для встановлення осіб порушників та до органів прокуратури для вжиття відповідних заходів реагування.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.