У селищі Чайки вчителька запровадила вивчення Forbes школярами

Вчителька інформатики, української мови та літератури селища Чайки Київської області Яніна Хіжінська, запровадила для своїх учнів вивчення штучного інтелекту та привчає читати Forbes.

Про це передає Правий берег.

На Київщині працює вчителька, яка імплементує в навчальний процес ШІ-інструменти, навчає учнів створювати застосунки. 

«На уроках інформатики учні вивчають штучний інтелект, як інструмент вирішення глобальних проблем, розробляють додатки і створюють компанії тощо. На уроках літератури створюють графічні дизайни до прочитаних творів, розбирають граматику, обговорюючи інвестиції та читаючи Forbes», — пише видання.

Перші кроки вчительки як інноватора почалися ще у школі, коли вона адаптувала гру «Мафія» для навчальних цілей та перетворила її на динамічний інструмент навчання, який залучав кожного учня. Згодом адаптацію пройшли і інші настільні ігри.

ЇЇ підхід також включає інтеграцію з реальним світом через залучення до освіти реальних бізнес-кейсів, взаємодію з представниками бізнесу та розробку власних стартап-проєктів учнями. 

Це допомагає дітям не лише засвоювати теоретичні знання, а й розвивати практичні навички, необхідні для реалізації власних ідей.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.