Первинка Селидівської громади була визначана кращою в Україні

Центр первинної медико-санітарної допомоги Селидівської міської ради отримав подвійну перемогу на регіональному та на всеукраїнському рівні у щорічному Всеукраїнському конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування у 2021 році», ідеться на сайті Департаменту охорони здоров’я Донецької ОДА.

Медичний заклад розробив власний  бренд, а встановлене там обладнання і дизайн приміщень не поступаються рівню найдорожчих приватних клінік столиці. 

Водночас зміни торкнулися не лише міського комунального центру, а й амбулаторій в усіх 10 сільських населених пунктах Селидівської громади.

Практика, що була висунута для участі в конкурсі, мала назву «Впровадження сучасних первинних медичних послуг на території Селидівської міської територіальної громади».

Зрештою, медична спільнота Селидівської громади Донецької області отримала диплом І ступеня та почесною нагородою «Кристал» за «Організацію системи надання медичних послуг на місцевому рівні в контексті реформи системи охорони здоров’я».

Нагадаємо, що Всеукраїнський конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування у 2021 році» проводить Міністерство розвитку громад та територій України у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».

Директорка Центру ПМСД Олена Марченко
Олена Марченко, директорка Центру ПМСД Селидівської громади

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.