Блогер Лебіга на стрімах по селу зібрав 4 млн грн для ЗСУ

На початку серпня український блогер та стример Михайло Лебіга оголосив у своїх соціальних мережах, що збирається в тур по селах України і організовує стрім з метою збору коштів на дрони. 

За тиждень стрімів йому вдалося зібрати 4 237 570,15 гривень.

Про це Михайло повідомив на особистій сторінці в Інстаграм.

«За тиждень дороги і 5 областей. Я пишаюсь шо ви є, дякую вам. Я безмежно радий, що села в Україні продовжують жити, процвітати і нести нашу культурну спадщину через роки. Все що хочу сказати сюди не вміститься. Скажу тільки приїжджайте в Українські села, бо тут АХУЄННО!» — пише блогер. 

Як повідомляв Михайло раніше, він планував відвідати Київську, Житомирську, Вінницьку, Хмельницьку та Тернопільську область. Село, в яке він поїде обирав онлайн разом зі своїми глядачами, на Вінниччині обрали — Жабокрич.

В селі Жабокрич блогер побачив подільські традиції та гостинність Вінниччини, спробував випікати хліб у печі, доїв корову, танцював народні танці та спілкувався зі своїми підписниками і місцевими жителями. Деякі хлопці та дівчата з’їхалися з усіх куточків області заради того, щоб зустрітися з «Лебіговичем».

Під час стріму з села йому вдалось зібрати понад мільйон гривень на FPV- дрони для українських захисників.

Загалом, за цей час, блогер відвідав три села, де йому вдалося зібрати понад 3 мільйони гривень.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.