Молодь Софіївської громади отримала власний центр

У Софіївській громаді Криворізького району запрацював молодіжний центр. Там хлопці та дівчата можуть займатися творчістю, працювати над проєктами та проводити різноманітні заходи.

Відкрили осередок коштом міжнародних партнерів та за співфінансування місцевої влади. Відремонтували приміщення та на грантові кошти закупили меблі й обладнання.

Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА.

«До цього у нас був молодіжний простір в актовому залі центру творчості, але нам там було мало місця. Тепер маємо повноцінний осередок для хлопців та дівчат нашої громади. Ми готувалися до цього цілий рік. Створювали кращі умови», — зазначила директорка Софіївського молодіжного центру Юлія Головацька.

У закладі — 4 кімнати. У конференц-залі проходять різні засідання, робочі зустрічі. Обговорюють та планують роботу. Також відкрили й творчу майстерню для проведення різноманітних занять, майстер-класів та арт-терапії. Кімната обладнана швейною машинкою, верстатом для друку на чашках та тканині, гравіювальним станком, праскою та дошкою для прасування.

Ще працює кухня. Вона забезпечена необхідною побутовою технікою: кавомашинами, електрочайниками, мікрохвильовкою та холодильником.

Родзинкою Центру стала відеостудія. В ній є сучасна камера, професійне світло та акустична система. А також ноутбук, суфлер, мікшер, мікрофони різних видів з навушниками.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.