Кавунові тури на Херсонщині стартують у серпні

У нинішньому сезоні кавунові тури на Херсонщині стартують в серпні, коли на полях почнеться дозрівання баштанних культур, пише Укрінформ.

У планах Центру туризму та пригод (ХерсON)  — поставити екскурсії на потік. Там відвідувачі зможуть ознайомитись з технологіями вирощування і продегустувати кавуни.

З словами керівника Центру Олексія Білецького, торік аграрії спільно з Центром туризму та пригод (ХерсON) організували два пробних кавунових тури

Як розповів відомий фермер із Херсонщини Олександра Синенка, тоді дві групи екскурсантів побували в полі, де ростуть кавуни. Там вони почули багато цікавого про цю ягоду і побачили своїми очима, як ростуть кавуни.

Аграрії поділилися секретами, як вибрати смачний, соковитий і солодкий кавун. Також для туристів була організована дегустація продукції, причому без будь-яких обмежень.

«Солодка і найбільша ягода  — кавун, вважається одним з головних символів Херсонщини. Кавунові тури будуть цікаві насамперед туристам з великих міст України»,  —  переконаний Олексій Білецький.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.