Для ветеранів на Буковині запустили соціальний проєкт Сталь

На Буковині започаткували новий соціальний проєкт з підтримки ветеранів «Сталь».

Проєкт має на меті підтримати ветеранів, які втратили кінцівки, допомогти їм у фізичній, психологічній реабілітації та адаптації до побутових умов. 

Про це повідомив Руслан Запаранюк, Начальник Чернівецької ОВА.

До його реалізації долучили амбасадорів — учасників бойових дій. Вони сприятимуть розробці та впровадженню політик, що підтримують ветеранів у громадах, таких як програми соціальної адаптації, реабілітації та працевлаштування, допомагатимуть ініціювати та розвивати ветеранські хаби у громадах, що стануть центрами для соціальної підтримки, навчання та взаємодії.

«Впроваджуємо низку програм, спрямованих на всебічну підтримку ветеранів та їхніх родин. Це і професійна адаптація, і психологічна реабілітація, і матеріальна допомога, і сприяння у вирішенні житлових питань. Наші ветерани отримають індивідуальну підтримку кейс-менеджерів, допомагатимуть у реалізації якісної ветеранської політики», — зазначає Руслан Запаранюк.

Долучитися до реалізації ініціатив проєкту зможуть представники бізнесу, громадських організацій, влади та всі, хто зацікавлений у підтримці ветеранів. 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.