Тисменицька громада запустила соціальне таксі

У Тисменицькій громаді для людей з інвалідністю, літніх люди (60+), а також осіб, які мають труднощі з пересуванням запрацювало соціальне таксі. Послуга доступна для внутрішньо переміщених осіб, місцевих мешканців, яким необхідно дістатися до лікувальної чи адміністративної установи, повідомляють у Тисменицькій міськраді.

Щоб замовити послугу необхідно зателефонувати соціальному працівникові благодійного фонду за тел. 063 201 04 74, 066 940 03 26, який онлайн прийме заявку.

«На обробку повідомлення знадобиться 5-7 днів. Тоді представник організації особисто перетелефонує і повідомить про можливість скористатися таксі безоплатно. Послуга діє в межах Івано-Франківської області. Благодійний фонд проводить оплату проїзду на таксі, але не здійснює супровід того, хто користується послугою», — розповіли у міській раді. .

У складі організації є мобільні бригади лікарів, медсестер, психологів та соціальних працівників, які можуть здійснювати візит у громаду, щоб проконсультувати пацієнтів та надати безкоштовні ліки. Ця діяльність стала можливою за підтримки Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.