На Чернігівщині запрацював будівельний табір з відновлення житла

У Чернігівській області запрацював міжнародний Інтернаціональний будівельний табір з реконструкції житла, яке було зруйноване внаслідок російської агресії. Його запустила організація Repair Together, яка відома своїми толоками.

Про це повідомляє видання Life.nv.ua. 

Repair Together — організація, яка займається залученням волонтерів для відновлення зруйнованих сіл. Наразі діють на Чернігівщині. 

Проєкт триватиме три місяці — до 10 жовтня цього року.

«За три місяці організатори планують збудувати мінімум 9 осель на місці зруйнованих будинків в Іванівській громаді, Чернігівської області. Волонтери працюватимуть під наглядом і керівництвом професійних будівельників»,  — ідеться у повідомленні.

Участь у таборі безкоштовна. Єдине обмеження для учасників — 18+. Волонтерам забезпечать наметовий табір з усіма необхідними умовами: харчування, душ, старлінк з інтернетом і дозвілля. Крім залучення до відбудови, учасникам проведуть серію культурних воркшопів, кінопоказів, нетворкінгів та інших активностей. 

Наразі до участі зареєструвалось 224 людини, з яких 53 іноземці. Загалом Repair Together планують прийняти до тисячі волонтерів.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.