На Житомирщині соціальні працівники отримали велосипеди

Днями соціальним робітникам Комунальної установи «Центр з надання соціальних послуг», а також електрикам сільської ради було урочисто вручено нові велосипеди, придбані за рахунок коштів Вільшанської сільської ради.

Про це повідомляє Вільшанська громада що на Житомирщині.

Нині 11 соціальних робітників Центру надають послугу догляду вдома 91 особі похилого віку та особам з інвалідністю у всіх старостинських округах нашої громади. Також на благо жителів громади трудиться 2 електрики, які налагоджують вуличне освітлення, забезпечують електрифікацію закладів комунальної власності.

«Навантаження на одного соціального робітника становить в середньому 8 підопічних. Більшість осіб проживають у віддалених куточках населених пунктів. Соціальним робітникам щодня доводиться долати чималу відстань від одного підопічного до іншого, адже послуги надаються за місцем проживання», — ідеться у повідомленні. 

А тому такий вид транспорту, як велосипед, дозволить суттєво полегшити роботу соціальних робітників, дасть можливість ефективніше використовувати робочий час, а підопічні оперативніше отримуватимуть необхідні соціальні послуги. 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.