В Україні пануватиме дощова погода — синоптики

На Заході, Півночі України 20-26 вересня 2021 року передбачається суцільна хмарність та дощова синоптична картина. Також частково опади очікуються в центральних та східних областях, на Півдні без істотних опадів. 

Про це повідомляє МетеоФарм.

Вітер переважатиме західного, південно-західного та північно-західного напрямку 2-7 м/с. Загалом тиждень буде дощовим, прохолодним, хмарним та вітряним й лише ближче до вихідних почне розпогоджуватися.

«На Півночі та Заході нічні температури знаходитимуться в межах +1…+11°С, денна температура складе +6…+18°С, в східних та центральних областях вночі +4…+14°С, вдень повітря прогріється до +7…+21°С. Найвище температури досягнуть позначки +11…+23°С, мінімально температура у нічний час опуститься до +7…+17°С»,  — йдеться у повідомленні.

Упродовж тижня мінімальні температури ґрунту на переважній території України досягнуть відмітки +6…+15°С, на Півдні +8…+18°С. 

Разом з дощовим циклоном очікуємо на похолодання. Температури з кожним днем повзтимуть вниз, але з приходом вікенду спостерігатиметься ріст температур на +4…+5°С. 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.