На Львівщині через корову староста села побив пенсіонерку

На Львівщині 73-річна жінка звинувачує старосту села в побитті через корову, яка паслася на шкільному стадіоні. 

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

«За словами пенсіонерки, чоловік бив її палицею, і завдав їй численні удари по голові. Крім того, у жінки зламана рука і є підозра на струс мозку, також численні гематоми на ногах і спині. При цьому палицею бив так сильно, що палка зламалася»,  — йдеться у повідомленні. 

Конфлікт стався через корову. Будинок жінки знаходиться біля шкільного стадіону, який не огороджений, там паслася її корова Малина, а старості це не сподобалося.

«Корова вийшла на стадіон і за це староста села побив мою маму. Якщо мама неправильно зробила, міг накласти штраф, щоб маму оштрафували, а не руки піднімати. Його треба притягнути до кримінальної відповідальності», — заявив син потерпілої Іван Бугринець.

Свідками інциденту стали двоє сусідів, але вони нічого не хочуть розповідати ні журналістам, ні поліції. Після побиття пенсіонерку прихистила продавець сільського магазину. Вона відразу ж викликала поліцію.

Правоохоронці відкрили провадження у статті нанесення тілесних ушкоджень. Всі жителі села тепер кажуть про це побиття. При цьому, більшість вірить жінці.

«Раніше староста села був іншою людиною, він був м'якше, а тепер став агресивним», — каже місцевий житель.

 Якщо його провину доведуть, то йому загрожує 3 роки тюремного ув'язнення.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.