Громада з Сумщини витратила майже 2 млн грн на елітний автомобіль

Краснопільська селищна рада, що на Сумщині, від початку вторгнення до липня 2023 року отримала 30,31 млн грн податку на доходи фізичних осіб з грошових виплат військовослужбовцям. Витратити їх сільрада вирішила на придбання елітного автомобілю за 1,89 млн грн, повідомляє Prozorro. 

Це Toyota Land Cruiser Prado Comfort 150 2.755L Wagon A/T 2023 року випуску в кольорі «сірий металік».

«Цей автомобіль має фронтальні та бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, передні та задні захисні шторки, різні системи безпеки, оздоблене комбінованою шкірою мультифункціональне кермо, трьох-зонний клімат-контроль, круїз-контроль, підігрів та електрорегулювання передніх сидінь, камеру заднього виду, сенсор освітлення тощо», — ідеться в оголошенні.

У самій закупівлі вказано, що вона здійснюється згідно звернення № 3/53/2484 від 21.08.2023 р. військової частини Міністерства оборони України відповідно до Програми підвищення громадського порядку, безпеки та обороноздатності Краснопільської селищної ради в умовах воєнного стану та на підставі розпорядження № 421-ОД від 23.08.2023 року Сумської обласної військової адміністрації «Про внесення змін до обласного бюджету Сумської області на 2023 рік».

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.