Бюджетникам на час воєнного стану виплачуватимуть премії

Кабмін України на період воєнного стану виплачуватиме працівникам, що працюють на територіях активних бойових дій, включених до переліку територій, для яких не визначена дата завершення бойових дій, отримуватимуть у граничному розмірі 100% посадового окладу.

Зміни стосуються працівників установ, закладів та організацій, що фінансуються з державного бюджету, які безпосередньо виконують обовʼязки та завдання. Вони отримуватимуть щомісячну надбавку за роботу з особливими умовами праці за фактично відпрацьований час.

Про це повідомив представник Кабміну у ВР Тарас Мельничук.

«Працівники, що працюють на територіях можливих бойових дій, включених до переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих рф, для яких не визначена дата припинення можливості бойових дій, отримуватимуть у граничному розмірі 50% посадового окладу», — повідомив Мельничук.

Крім того, надбавка за фактично відпрацьований час у граничному розмірі 100% посадового окладу виплачується працівникам надавачів соціальних послуг комунального сектору, що розташовані та безпосередньо надають соціальні послуги на територіях, на яких ведуться (велися) бойові дії, включених до переліку територій, для яких не визначена дата завершення бойових дій.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.