Підприємець з Київщини виготовляє бюджетні каркасні будинки

Повномасштабне вторгнення росії принесло великі руйнування. Багато родин залишилися без даху над головою. 

На власному прикладі подружжя Ігоря та Олени Перепуст зрозуміли, що будинки-конструктори можуть бути виходом для людей, яким треба дім просто негайно.

Так з'явився проєкт «ZberyDim». Каркасний будинок можна зібрати за три тижні.

Про це пише ГУРТ.

Каркасні будинки за проєктом Ігора Перепусти будуються дуже швидко, для їх збору немає потреби залучати фахівців — усе можна зробити власними силами, і це справді недорого.

«Ми назвали наш проєкт «ZberyDim». А зацікавилися ми цією справою, коли вирішили збудували дім для себе. У нас був лімітований бюджет, тож ми розглядали різні варіанти і зрештою зупинилися на каркасному будинку. Нам підходила невисока ціна і сподобалося, що такий дім можна зібрати самостійно, своїми руками. Так у 2019 році ми збудували свій перший будинок у селі Синяк, неподалік Гостомеля», — розповів Ігор Перепуст, засновник проєкту.

Завдяки розвитку бізнесу створилися нові робочі місця. Підприємці працевлаштували чотирьох внутрішніх переселенців. Також започаткували програму знижок для військовослужбовців на зведення власного житла.

«За технологією, яку ми використовуємо, будинок можна ЗІБРАТИ власноруч лише за 21 день. Дошки обробляємо вогнебіозахистом, усі кріплення оцинковані. Клієнт отримує комплект деталей з кріпленнями та необхідним набором шурупів, тож на будівельному майданчику потрібен лише шуруповерт», — розповів Ігор.

За запитом до клієнта може приїхати людина з команди проєкту «ZberyDim», яка додатково все пояснить, хоча у комплекті обов’язково є детальна інструкція.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.