Родина з Кривого Рогу змінила квартиру на сільський будинок

Жителька Кривого Рогу Юлія Ружина змінила квартиру на хатинку в лісі. Нині разом із сином та чоловіком-добровольцем живуть у селі Білозір'я на Черкащині.

Сьогодні Юлія веде господарство: має кіз, качок та гусей. Розповіла, що так сталося, що хату купили у росіян, які виїхали до Сибіру.

Про це ідеться в сюжеті Суспільного.

«Хату купили ще в 2020 році, до речі, росіяни її продавали, вони поїхали в Сибір жити. Кізочок менше ніж рік тримаю, я ще працювала, то часу не було. Коли війна почалася — звільнилася. Вирішила собі завести господарство, бо чоловік уже був на війні. Кізочки мене дуже підтримали, дуже велика віддача від них», — розповіла Юлія.

Поки чоловік боронить країну від російської навали, жінка розводить кіз та вчиться виготовляти молочні продукти: сир та молозиво вже навчилася робити.

«Перші в мене з'явилися — це Яша, карликовий цапик, йому вже один рік і Ладушка. Це вони — парочка, я їх купила. Опісля була Хитрушка і Квіточка, Урсула – це донечка Хитрушкина, і ось тільки народилися — Ладушкіни дітки. А Квіточка зараз кітна я чекаю. Через два місяці має котитися. Я назвала цього козлика Вінні, тому що він такий пуховенький, він як Вінні-Пух – такий самий ніжний, пухнастий. Ще є Яша – бо ім’я сподобалось. Хитрушка була в попередніх господарів, її назвали так за характер. Урсулою — на честь Урсули фон Дер Ляєн, бо багато ж її по телевізору показують, сподобалось мені її ім’я», — розповіла Юлія про кожну з тварин.

Переїхали усією сім'єю: Юлія, чоловік, син, і собачка маленька. Зі слів Юлії всі речі, що вивезли з Кривого року, перевезли в цю хату.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.