Школярі можуть пройти онлайн змагання та отримати Apple iPad

Для випускників та майбутніх абітурієнтів створили ЗНО ВОТ Challenge.

Це змагання з математики, яке допоможе абітурієнтам і абітурієнтам прокачати свої знання, підготуватися до НМТ і отримати за цю приз — планшети Apple iPad.

Про це ідеться на головному сайті НУШ.

Система працює на базі чат-боту, який розробив Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця в партнерстві з українською ІТ-компанією SoftServe.

«ЗНО BOT Challenge протягом останніх 6 років допомагає школярам вивчати математику для ЗНО й НМТ. У 2021 році бот допоміг підготувати 19 750 учасників, а в 2022 році, після повномасштабної війни, 28 600 учнів забезпечують підтримку свого рівня знань з математики за допомогою боту», — ідеться у повідомленні.

Цьогоріч учасники й учасниці розвʼязують завдання з НМТ, які пропонують чат-бот, а за правильні відповіді їм нараховують призові бали. До участі запрошують учнівство 9-11 класів з усіх куточків України. Однак варто зауважити, що потрібно грати в боті під власним іменем і лише з одного цифрового запису.

Щоб стати учасником змагань, треба:

  • запустити бот і натиснути «Розпочати»
  • заповнити реєстраційну форму​ для участі в челенджі
  • зайти в бот й отримати завдання, яке треба розв'язати
  • якщо відповідь правильна — отримати за це бали
  • вирішувати якомога більше завдань, збирати бали й розвиватися турнірною таблицею.

Учасники з найбільшою кількістю балів на 12:00 26 травня 2023 року стануть переможцями. Ті, хто посядуть перші три місця, отримають планшети Apple iPad, а для решти учасників організатори чемпіонату передбачили спеціальні номінації та призи.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.