Всесвітньо відома компанія відбудує новий дитсадок у селі Богданівка

У селі Богданівка Великодимерської територіальної громади на Київщині, яке було в російській окупації, невдовзі запрацює оновлений дитячий садочок. Компанія Coca-Cola інвестує у проєкт відбудови зруйнованого дошкільного навчального закладу становлять 1,1 млн доларів.

Про це пише Українська правда з посиланням на пресреліз компанії.

«Громада визначила дошкільний заклад як найбільш нагальну потребу, тому Coca-Cola у першу чергу інвестує саме в відбудову дитячого садочка. І в цьому сенсі є хороша новина: новий дитсадок не тільки буде розрахований на більшу кількість вихованців, а й максимально прилаштований для дошкільної освіти і відпочинку дітей. Також однією з обов’язкових вимог при проєктуванні цього закладу є наявність надійного укриття», — ідеться в повідомленні.

Як тільки Броварщину і село Богданівка було звільнено, Coca-Cola оперативно почала працювати над відновленням власного  виробництва. Вже на початку травня завод запрацював з урахуванням вимог до якості та безпеки. Окрім того, від початку війни компанія зберегла усі робочі місця.

«У такі безпрецедентно важкі часи ми робимо все, щоб служити українському суспільству, незважаючи на будь-які перешкоди. Ми відновлюємо бізнес-процеси та інвестуємо у відбудову місцевої громади», — прокоментував Константінос Спанудіс, генеральний директор Coca-Cola HBC в Україні, Вірменії та Молдові.

Понад 1,14 млн л продукції  Coca-Cola з перших же днів війни було доставлено у ті точки, де відчувалася гостра потреба. Під час війни багато співробітників компанії стали волонтерами як за своєї ініціативи, так і за підтримки компанії.

Наразі The Coca-Cola Company, Coca-Cola HBC, інші партнери-ботлери, а також Фундація Coca-Cola взяли на себе зобов’язання виділити понад 18,5 мільйонів доларів для підтримки своїх локальних працівників та масштабних зусиль з гуманітарної підтримки України.

Більше того, компанія зараз зосереджена на забезпеченні життєво необхідними продуктами харчування та водою тих українців, які цього потребують, а також надає допомогу переміщеним особам.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.