У Львові пройде фотовиставка Героїв України

У Львівському історичному музеї на площі Ринок 4 квітня відкривається унікальна виставка фотографій та артефактів війни «Із полум'я зродились», яку присвячено українським військовим, волонтерам та медикам.

У проєкті та однойменному артбуці, зробленому фотографинею Міною Сорвіно, зібрані портрети українців — героїв, що на наших очах творять нову історію світу.

Про це повідомляє видання The page.

«Виставка знайомить з героями: військовими, медиками, волонтерами, що наближають Перемогу. Серед них — Юлія «Тайра» Паєвська, Вадим «Karaya» Ворошилов, головний анестезіолог ЗСУ Олександр Бугай, Давид Касаткін «Хімік», волонтерка Тата Кеплер, Леонід Остальцев», — ідеться у повідомленні. 

Понад 40 експонатів з колекції Національного музею Революції Гідності, які розповідають 23 історії учасників російсько-української війни від команди проєкту «Із полум’я зродились». 

Речі, які вже стали музейними експонатами, належали українським військовим, медикам та волонтерам. Серед артефактів є почесні медалі, нагороди, малюнок, зроблений полеглим захисником Віталієм Киркачем-Антоненком, картина військової волонтерки, парамедикині й поліціянтки Тати Кеплер та інші експонати, кожен з яких несе в собі історію героя.

Виставка «Із полум’я зродились» триватиме у Львові до 29 квітня 2024 року.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.