Wellboy презентував свій перший хіт у рідному селі на Сумщині

Влітку 2021 року молодий український виконавець, фіналіст «Х-Фактора» Wellboy випустив власну пісню «Гуси», прем'єра якої відбулась у клубі рідного села Грунь Сумської області.

Про це ідеться в документальному фільмі «Слушай сюда. Wellboy» на Youtube-каналі співака.

Режисер Юрій Бардаш з командою музикантів приїхав до Антона Вельбоя в село та разом із командою професіоналів допомогли хлопцеві створити його перший хіт «Гуси». 

«Дядя, ти должєн бить рупором, єслі ти живьош в соврємєнном сєлє — качай ету тєму!», — відзначив Юрій Бардаш.

Першими слухачами цього треку стали односельці Антона Вельбоя у селі Грунь — прем'єра пісні відбулась у місцевому клубі.

«Я навчався на режисурі естради в «кульку» (КНУКіМ). Працював вєздє — на стройці з батьой, підсобником. Кирпич рік тому навчився класти після «Х-Фактора», я професійний камєнщик. Працював ще МС, короче, всім я працював. Анімація з дітьми — і такий двіж», — поділився Антон. 

Антон Вельбой під псевдонімом Wellboy народився у селі Грунь Охтирського району Сумської області в родині сільських музикантів. Мати закінчила клас фортепіано, батько грав на гітарі.

А з 2021 року почав співпрацю з музичним продюсером Юрієм Бардашем, результатом якої стала прем'єра 25 червня 2021 року відеокліпу «Гуси».

За 2 тижні після прем'єри пісня увійшла в топ-20 пісень українського Apple Music, посіла 8-ме місце у загальноукраїнському радіочарті, а відеокліп зібрав більше 13 млн переглядів на YouTube.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.