В Україні стартує проект із встановлення геліосистем в дитячих садках

В рамках спеціального проекту «Енергія сонця для діточок» громади можуть взяти участь в проєкті, що передбачає встановлення сучасних геліосистем у дитячих садочках України.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Відтак планується встановити 18 геліосистем у дитячих садочках громад. Кожна геліосистема дозволить забезпечити безперебійне гаряче водопостачання.

«Кожен учасник — громада, може подати лише один проект (пропозицію). Заявки можна подавати в електронному (із застосуванням ЕЦП) та/або паперовому форматі», — ідеться у повідомленні.

До заявки мають бути приєднані наступні документи:

  • технічний паспорт будівлі
  • мотиваційний лист, підписаний відповідальною особою. (Вказати, чому саме у цьому закладі необхідно встановити геліосистему підігріву гарячої води. Вимоги: українською, або англійською мовою, максимум 400 слів)
  • висновок обстеження технічного стану будівлі та покрівлі
  • документ, що підтверджує наявність найпростішого укриття
  • підтвердження впровадженого енергоменеджменту в громаді (копія рішення місцевої ради або розпорядження міського голови).

Для участі у відборі проектів потенційний учасник має заповнити заявку і з необхідним пакетом документів відправити її на електронну адресу: prog2011@ukr.net, тема листа «Енергія сонця для діточок». Кінцевий строк подачі заявок — 12 листопада 2023 року.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.