Будівельні бригади з Вінниччини відновлюють громаду в Херсонській області

У Калинівській громаді на Херсонщині продовжують працювати будівельні бригади, сформовані територіальними громадами Вінниччини, інформує Вінницька ОВА.

Днями відбулась чергова ротація фахівців. Зараз там задіяно 4 бригади з 20 людей. Два будинки вже завершені повністю. У восьми інших виконані основні роботи по влаштуванню покрівлі та встановленню вікон.

За словами начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова, до кінця вересня заплановано відремонтувати ще 4 будинки. Роботи не припиняються.

Бригади вінничан пліч-о-пліч, максимально оперативно та якісно відбудовують пошкоджене внаслідок бойових дій та підтоплення житло калинівчан.

«Дякую територіальним громадам нашої області за формування будівельних бригад та долучення до відбудови постраждалих територій. Окрема вдячність Барській територіальній громаді за наданий пожежний автомобіль для потреб калинівців. Разом відбудуємо!», — зазначив Сергій Борзов.

Днями для громади Калинівське на Херсонщині відправили черговий гуманітарний вантаж з будматеріалами та спеціалізований пожежний автомобіль.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.