Виробник макаронів з Харківщини продовжив працювати під російськими обстрілами

Виробник макаронів «Зодіак» з міста Ізюм, що на Харківщині, під час обстрілів росіянами не зупинився і продовжив постачати продукцію до українців.

З перших днів повномасштабного вторгнення підприємство зазнавало маштабних руйнувань, оскільки поруч знаходиться військова база.
Однак, команда ремонтували будівлі та підтримували роботу ліній.

Про це розповів Олексій Старіков, виконавчий директор підприємства у матеріалі Latifundist.com. 

«Було багато прильотів. Буквально за 500 м від нас знаходиться військовий аеродром і росіяни били по ньому з усього, що тільки можна було», — ідеться в матеріалі.

Як розповів Олексій, дісталося і їхньому підприємству. На території не було майже жодного вцілілого даху та вікон. На склад готової продукції тричі прилітало. Вцілів тільки побутовий комплекс. Але команда підприємства все залатали, пофарбували та привели майже до початкового стану. 

Роботи на підприємстві проводили без відриву від виробництва, оскільки обладнання всередині виробничого цеху не постраждало.

Зараз штат налічує 30 чоловік. Це небагато, але виробничі лінії автоматизовані і потребують мінімального втручання людини. В подальшому планують збільшувати штат, бо будуть розширювати виробництво.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.