Громади можуть взяти участь в проекті Енергоефективність комунальних закладів

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України оголошує про початок відбору до Проекту «Енергоефективність громадських будівель».

Фінансування надаватиметься Кінцевим бенефіціарам на термомодернізацію громадських будівель (лікарень, шкіл, дитсадків, спортивних закладів, будинків культури, будівель органів місцевого самоврядування тощо).

Про це повідомляє Міністерство відновлення.

Подати заявки можна до 3 червня 2023 року.

«Програма орієнтована, в першу чергу, на малі та середні міста та територіальні громади по всій території України, за винятком районів, визначених Мінреінтеграції у переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні)», — ідеться у повідомленні.

Відповідно до вимог Порядку відбору, заявки на участь у Програмі подаються органами місцевого самоврядування, які є Кінцевими бенефіціарами проектів.

Крім проектів термомодернізації будівель, фінансування може бути надано на будівельні роботи (включаючи роботи з ремонту пошкоджень, отриманих внаслідок військової агресії рф) у громадських будівлях.

Пропозиції для участі у відборі проектів із супровідними документами необхідно подати на електронну адресу UPBEE.proposal@mtu.gov.ua.  

Додаткову інформацію можна отримати за електронною адресою UPBEE.support@mtu.gov.ua чи за телефоном +380 50 332 61 49 (WhatsApp, Telegram), +380 44 351 46 31.

Читайте також: 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.