У селі Гребенів відкрили новий дитячий садок за 3 мільйони гривень

Ремонт дошкільної установи у селі Гребенів, що на Львівщині, розпочали у 2021 році за рахунок коштів обласного та місцевого бюджетів.

Загальна кошторисна вартість проекту сягнула майже 2,9 млн грн, з яких понад 1,9 млн грн — кошти обласного бюджету, 940,465 тис грн – кошти місцевого бюджету.

Про це повідомляє видання Leopolis. 

Приміщення дитсадка у селі Гребенів не використовували за призначенням з 2020 року — через відсутність належних та безпечних умов перебування для дітей: застаріле пічне опалення, кухня на дровах, відсутність актового та спортивного залів тощо. 

«У зв’язку з цим батьки змушені були довозити малечу у дошкільні установи м. Сколе (12 км), а хто не мав такої можливості — залишав дітей вдома», — ідеться у повідомленні.

У межах проекту реконструювали коридори, навчальні приміщення, спортзал, роздягальні з душовими та санвузлами, вестибюль, гардероб, кухонний блок з виробничими, допоміжними та побутовими приміщеннями, а також актовий зал, облаштували локальні очисні споруди, підземні резервуари для води, влаштували фізкультурно-спортивну та навчально-дослідну зони; розширили площу ігрової кімнати на 41 кв.м., замінили пічне опалення на парове, облаштували спальні, туалетні  приміщення, модернізували харчоблок, для якого придбали кухонне та холодильне обладнання. 

Також закупили дитячі меблі для спальної та ігрових кімнат, утеплили та пофарбували фасад дошкільного корпусу.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.