Мед у стіках від Віктора Ющенка скоро поїде до українських військових

Перша партія меду в стіках — а це приблизно 25 000 стіків — буде передана українським захисникам найближчим часом. Переважно це мед, зібраний на пасіках землі Великих Українців: Шевченківський мед був зібраний в Моринцях, Бандерівський — у рідному селі Степана Андрійовича Старому Угринові.

Про це на своїй Фейсбук-сторінці написав експрезидент України Віктор Ющенко.

«Разом зі своїм однодумцем Євгенієм Миронюком, який є засновником агенції маркетингових комунікацій BrainTank, найближчим часом ми реалізуємо дуже цікавий продукт, який, переконаний, окрім того, що дуже корисний так ще й окрилить наших Героїв на передовій, підніме моральний дух та вселить надію, що перемога буде виключно за нами!», — написав віктор Ющенко.

Крім того, діяч попросив українців запропонувати свої варіанти прізвищ Великих Українців для наступної серії меду в стіках для українських захисників.

«Ми, дійсно, перша армія світу. Тому що Міць і Силу армії вимірюють, у першу чергу, не кількістю танків, а силою Духу! Слава Україні! Усі разом ми переможемо. Росія заплатить за всі свої злочини», — зробив підсумок Віктор Андрійович.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.