Молоде подружжя з села Лучиці виготовляють медову продукцію з власної пасіки

У селі Лучиці, що на Волині, знаходиться власна пасіка Сергія Панасюк та Ольги Дерябіної. За три роки кількість бджолиних сімей зросла з 2 до 50.
Так молоді підприємці зснували бренд «Medovi Secrets» та займаються повним циклом виробництва крафової медової продукції.

Про це ідеться у виданні People.com. 

«Раніше я працювала у магазині для бджолярів, багато знала про різне обладнання, цікавилася цим. У певний момент ми з чоловіком вирішили, що далі так не можна — треба мати свою пасіку і придбали три вулики. Зараз на нашій пасіці їх біля ста. Також ми допомагаємо родичам з Чернігівщини, які мають велику промислову пасіку», — розповідає Ольга Дерябіна.

Асортимент продукції бджолярів дуже широкий, починаючи від бджолиних продуктів і закінчуючи спецодягом та інвентарем для пасічників. Самі базові медові продукти — це мед, прополіс, пилок, перга, маточне молочко, воскова міль, горішки в меді, медова косметика, воскові свічки і великий вибір сухофруктів.

Подружжя Оля Дерябіна і Сергій Панасюк ламає стереотипи, адже вони знають все про мед, а також про професію пасічників. Тому досконало вивчають усі процеси виробництва меду та продуктів з нього. 

Також дізнатись про їхню продукцію можна на офіційній сторінці в Фейсбук.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.