На Львівщині агрофірма за грант заклала понад 20 гектарів лохини

У межах програми «єРобота» ТзОВ «Агро Фрутіка Бишків» отримало грант на розвиток ягідництва, за рахунок якого підприємство заклало нову плантацію лохини на площі більше 20 га.

Про це повідомляє прес служба Департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА.

Підприємство застосовує сучасні інтенсивні технології вирощування, включаючи мульчування плівкою, крапельний полив та систему поверхневого зрошення. Ключовою складовою технологічного процесу є використання високоякісного посадкового матеріалу, як імпортованого з Європи так і придбаного в Україні, а також регулярний аналіз ґрунту для забезпечення оптимальних умов вирощування

Детальніше про технологію мульчування у ТзОВ «Агро Фрутіка Бишків» пишуть наші колеги: Завдяки мульчуванню ягідники можуть зекономити до 20% на ручній праці.

Господарство спеціалізується на вирощуванні суниці, малини, лохини, смородини та вишні за сучасними європейськими стандартами.

Окрім вирощування ягідних культур, ТзОВ «Агро Фрутіка Бишків» також займається вирощуванням зернових культур, зокрема пшениці, жита та гречки. Це свідчить про багатопрофільність підприємства і його стійкість до ринкових викликів.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.