Підприємиці можуть взяти участь у грантовій програмі на 150 тис грн

Українські жінки, які ведуть підприємницьку діяльність під час активних воєнних дій, можуть подати заявку на конкурс “Створено жінками — 2024” від Франко-української торгово-промислової палати. Переможниця премії отримає 150 тис грн на розвиток власної справи, членство у Франко-українській торгово-промисловій палаті та поїздку в Париж, а всі фіналістки — грошові призи, консультаційну підтримку від компаній-партнерів.

Про це повідомляє портал Час змін.

Подати заявку може українська жінка підприємниця / засновниця компанії, бізнес якої вже працює. Крім головного призу, для фіналісток передбачені спеціальні призи Франко-української торгово-промислової палати: спонсори-члени палати виділяють від 25 000 до 100 000 грн.

Заявки на премію приймаються до 24 березня 2024 року. Основні умови участі: 

1) Заповнити анкету на сайті https://womanccifu.com/

2) Додати наступні файли:

  • презентацію про себе (досвід роботи, основні досягнення, проєкт розвитку і бізнес-план на 3 роки). Обмеження — максимум 12 сторінок у форматі ppt
  • коротке відео на 2-3 хвилини про свою компанію та проєкт
  • офіційний реєстраційний документ. Зауважте, бізнес має бути працюючим — не новоствореним!

3) По закінченню реєстрації файли буде розглянуто професійним журі, яке відбере 10 фіналісток. Фіналістки будуть запрошені на онлайн-інтерв’ю із журі, після чого журі визначить переможниць.

Журі розглядатиме заявку за такими критеріями: оригінальність та обґрунтування проєкту, стратегічне мислення та якість бізнес-плану, а також якість презентації. Ті учасниці, які наберуть найбільшу кількість балів, пройдуть до наступного туру — співбесід з журі.

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.