Виробники картоплі можуть отримати 26 млн грн від USAID

Програма USAID АГРО оголошує конкурс на співфінансування виробників картоплі для забезпечення продовольчої безпеки в Україні.

Планується співфінансування для 5-7 проєктів із загальним бюджетом до 26 млн грн (з розрахунку від 3,5 до 7,5 млн грн на проєкт).

Про це ідеться на Facebook-сторінці проєкту USAID АГРО.

На адресу agro.subawards@chemonics.com необхідно не пізніше 18:00 за місцевим часом 05 травня 2023 року надсилати заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи).

«До участі в конкурсі запрошуємо суб’єктів підприємницької діяльності, сільськогосподарські кооперативи, громадські організації або бізнес-асоціації, які розробить та запровадить механізм залучення сільськогосподарських ММСП до партнерства/кооперації для створення локальних кластерів/хабів промислового картоплярства», — ідеться у повідомленні.

Проєкт допоможе вирішити проблеми низької товарної якості картоплі та сприятиме виробництву продуктів з високою доданою вартістю, збільшенню експортного потенціалу та стане поштовхом для налагодження партнерства і кооперації дрібних виробників для спеціалізованого товарного виробництва картоплі відповідно до вимог ринку. 

Щоб бути в курсі свіжих новин, підпишіться на сторінки сайту Земляк у Facebook, Telegram та в Instagram.